Klim Classic

Op 30 mei 2019, Hemelvaartsdag, wordt de toertocht "klimclassic" (voorheen Steven Rooks Classic) weer georganiseerd.
Start en finish in Maastricht (voor het Mecc). Zeer makkelijk te bereiken vanaf onze camping met de fiets of de trein!

Limburgs Mooiste

De wielerklassieker Limburgs Mooiste is een prachtige maar loodzware uitdaging voor fietsrecreanten. De verschillende routes lopen vanaf Avantis in kerkrade over verkeersarme, toeristisch zeer aantrekkelijke wegen in Zuid-Limburg en aangrenzende gebieden in Belgie en Duitsland. Editie 2019 wordt verreden op 14 juni. Vanaf onze camping bent u met de auto in een kwartiertje bij de start in Heerlen. Met de trein kan ook: vanaf Meerssen vertrekt ieder kwartier een trein naar Heerlen.

Heuvelland Fiets 4 daagse

Doet u mee met de "Heuvelland Fiets 4 Daagse" in juni? De startlocatie in Vilt is vanaf onze camping makkelijk te bereiken.

André Rieu

In 2019 geeft André Rieu weer enkele concerten op het Vrijthof in Maastricht. Onze camping is dankzij de korte afstand tot Maastricht (8 km) de perfecte uitvalsbasis voor deze concerten. Bovendien is het mogelijk om busvervoer van en naar het concert te reserveren. Meer informatie hierover volgt zsm.

Ridderronde Maastricht

Op woensdag 7 augustus 2019 wordt de Ridderronde in Maastricht gereden door de profs van het wielrennen. Een leuk evenement en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Heuvelland Wandel 4 daagse

Van donderdag 8 augustus tot zondag 11 augustus 2019 kunt u weer mooie wandeltochten maken door het heuvelland.
De startlocatie is vanaf onze camping makkelijk te bereiken.