aangepast Max Theater webDe animatie wordt op onze camping verzorgd door de Animatie Compagnie, een professioneel en gerenommeerd bedrijf op het gebied van animatie en recreatiewerk. Laat u aangenaam verrassen en proef de sfeer.
Op onze camping bent u in het hoogseizoen verzekerd van professioneel en fantastisch recreatiewerk.
Elke dag geweldige activiteiten en swingende dansjes voor de kids in wekelijks wisselende thema's. Ook de oudere kinderen worden bezig gehouden met speciale tieneractiviteiten.  Klik hier voor een voorbeeld van een weekprogramma

NIEUW IN 2019: VAKANTIESPECIALS!!! SPECTACULAIRE ACTIVITEITEN MET GROTE LUCHTKUSSENS EN ACTION GAMES (western spektakel, battle zone, spetterstad, wipe-it-out, etc!). Klik hier voor een spetterend filmpje!

In 2019 is het animatieteam in de volgende periodes aanwezig:

  • Hemelvaartweekend (+vakantiespecial 'Wipe it out' op zaterdag)
  • Pinksterweekend (+vakantiespecial 'Western spektakel' op zondag)
  • meivakantie (incl. Paasweekend) (week 17 en 18)
  • zomervakantie (week 29 t/m 34) (+vakantiespecials 'Target challenge', 'The battle zone', 'Luchtkussendorp XXL' en 'Spetterstad' op de donderdagen in week 30 t/m 33)

Daarnaast organiseren we in de mei- en zomervakantie elke week een grottentocht. Onder begeleiding van een gids kunt u een wandeling maken door één van de mergelgrotten van het Geuldal.

Houdt u van lekker eten en drinken? Geef u dan op voor een kookworkshop bij Pasta Casa. Meer informatie vindt u hier.

Download onze app voor het totale animatie programma (minimaal 1 week voor de start beschikbaar)!

appstore icoon  google play icoon